Binance DEX İçin VPN Önerisi

Binance CEO’su Changpeng Zhao, kullanıcıların istedikleri zaman Binance DEX için erişim kazanabilecek olduklarını ve bunu yapmak için herhangi bir kaliteli VPN programına sahip olmalarının çok yeterli olacağını açıkladı. Binance DEX merkeziyetsiz borsasına bazı ülkelerden yasal düzenlemeler nedeni ile erişimin olmayacağı, bu düzenlemeler sebebi ile merkeziyetsiz kripto para borsasına erişemeyecek olanların VPN kullanması durumunda erişebilecekleri açıklandı.

ABD, Arnavutluk, Beyaz Rusya, Burma, Bosna Hersek, Orta Afrika Cumhuriyeti, Demokratik Kongo Cumhuriyeti, Kuzey Kore, Fildişi Sahili, Kırım Özerk Cumhuriyeti, Hırvatistan, Küba, İran, Irak, Kosova, Liberya, Libya, Makedonya, Moldova, Sırbistan, Somali, Sudan, Güney Sudan, Suriye, Venezuela, Yemen veya Zimbabve’den Binance DEX’e erişim olmayacak olduğundan dolayı VPN ile erişim elde etmek mümkün olacak.

Kripto para birimi sahiplerinin cihazlarında VPN kurulu değilse güvenilir ve hızlı olan ücretli olan VPN’lerden bir tanesini tercih ederek DEX’e erişim sağlayabilirler.

*Ücretli olmayan, ucuz VPN’lerin neredeyse tamamı verilerinizi işlemektedir. Güvenilir olmayan bir VPN şifre bilgilerinize kadar tüm bilgilerinizi işleyebilir ve başka firmalara satış yapabilir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!