Binance Etki Alanını Genişletiyor: Avrupa’da Bu Ülkede Yoğun Konuşlanıyor!

Kripto para borsası Binance, Avrupa’daki varlığını genişletmeye devam ederken İrlanda’da yedinci birimini kurdu.

Dünyanın En Büyük Kripto Para Borsası Binance İrlanda’yı Merkez Olarak Kullanıyor

İrlandalı şirketler hakkında kamuya açık yasal bilgilerin merkezi deposu olan Şirket Kayıt Ofisi (CRO) kayıtlarına göre Binance Global Sourcing geçen hafta kuruldu. Haberi ilk olarak Irish Independent duyurdu.

CRO kayıtlarına göre şirket daha önce İrlanda’da altı birim kurmuştu.

Haber, Fransa’nın mali düzenleyicisinin Mayıs ayında şirkete hizmetlerini yerel müşterilere sunma ve pazarlama lisansı vermesinin ardından şirketin Avrupa merkezi olarak Paris’i seçmesinin ardından geldi.

Geçtiğimiz yıl Binance, “merkezi olmayan” yapısından kurtulmak ve düzenleyicilerle ilişkilerini geliştirmek için dünya çapında bir dizi merkez kurma planlarının bir parçası olarak İrlanda’yı düşünmüştü.

Bitcoin borsası Binance’in İrlanda’daki yeni oluşumunun birincil amacının ne olduğu belli değil. Şirket yorum yapmayı reddetti.

Geçtiğimiz ay şirketin rakibi Gemini, İrlanda’da lisans aldıktan sonra bu ülkeye açılmıştı. ABD merkezli borsa operatörü, o sırada İrlanda’da tescil alan ilk kripto şirketi olduğunu söylemişti.

Şirket kısa bir süre önce eski bir WisdomTree Asset Management ve State Street yöneticisi olan Karl Long’u İrlanda operasyonları için yönetici direktör olarak atadı. Irish Independent’ın haberine göre Long şu anda Binance Global Sourcing’in tek yöneticisi olarak listeleniyor ve hukuk firması Mason, Hayes & Curran kurumsal sekreter olarak görev yapıyor.

Habere göre, şirketin kurucusu ve CEO’su Changpeng Zhao, şirketin önceki altı İrlandalı kuruluşunun yöneticisi olmaya devam ediyor ve ikamet adresi Dubai’deki yeni evini gösterecek şekilde güncellendi.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!