Binance Güne Hızlı Başladı: 1 Yeni Listeleme, 5 Yeni Parite Duyuruldu

Ticari hacme göre dünyanın en büyük kripto para borsası konumundaki Binance, güne çok hızlı başladı. Son dönemde adı regülatörlerle kötü anılan Binance, listelemelere ise son hız devam etmekte.

Binance Yeni Listelemesini Duyurdu

Binance, bugün yayınladığı gönderisinde ilk olarak Tornado Cash’i (TORN) resmen listelediğini belirtti. Ethereum ağı tabanlı gizlilik odaklı kripto para birimi TORN, aslında birçok kişi tarafından fonlarının kaynağını gizlemek için kullanılmakta. Binance ise bundan sonra TORN/BTC, TORN/BNB, TORN/BUSD ve TORN/USDT pariteleri ile bu işlemlerin daha kolay yapılabilmesini sağlayacak.

Tornado bu haber sonrasında kan ağlayan piyasada bile yüzde 10 yükseliş elde etti. Aslında TORN’un 14 günde yüzde 50 yükseliş yakaladığı görülüyor ve bu da listelenmenin beklendiğini göstermekte.

Binance buna ek olarak ise kendi ekosistemini geliştirmek adına önemli adımlar attı. BAKE/BTC, COTI/BUSD, ETC/GBP, MATIC/TRY ve SOL/GBP işlem çiftlerini listeleyen Binance, özellikle BAKE ve BUSD’ye verdiği destekle ön plana çıkıyor.

Son dönemde Polygon’a (MATIC) yönelik aşırı ilginin dikkatini çektiğini gösteren Binance, TRY işlem çifti oluşturarak Türkiye’deki yatırımcıların sesine de kulak vermiş gibi gözüküyor. Binance şu an MATIC bazında en yüksek hacme ulaşan kripto para borsası konumunda ve MATIC/USDT işlem çifti ile 24 saat içerisinde 1 milyar dolarlık ticari hacim elde etti.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!