Binance: Paranızı Çekmek İçin 90 Gün Süreniz Var!

ABD vatandaşlarının Binance.com’a erişimi 90 gün içerisinde engelleyecek olduğunu açıklayan Binance, ABD merkezli olan kullanıcılarına 90 gün içerisinde Binance.com’da bulunan kripto paralarını çekme uyarısında bulundu.

90 gün sonra Binance.com’a ABD vatandaşlarının erişemeyecek olduğunu duyuran Binance, “ABD vatandaşları 90 gün içerisinde platformumuzdaki kripto paralarını ABD yasalarında belirtilen kararlar nedeniyle çekmek zorundadır. ABD vatandaşları Binance.US veya ABD’de hizmet veren diğer kripto para birimi borsalarını kullanmaya devam edebilir” denildi.

Mail yoluyla Amerikan vatandaşlarıyla iletişime geçen Binance’in bu kararı bazı ABD vatandaşlarının tepkisini çekti ve bazı kullanıcılar “ABD merkezli olan borsalar en güvenilidir” dedi.

Bir süre sonra Binance.com’a tamamen erişim engellenecek olsa da 90 gün içerisinde parasını çekmeyen ve bu durumdan haberi olmayan yatırımcıların nelerle karşılaşacağı ise endişe konusu oldu.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!