Binance’den Arbitrum (ARB) Duyurusu! Ne Zaman Listelenecek?

Geçtiğimiz hafta uzun süredir beklenen airdrop haberini açıklayan Ethereum Layer-2 protokolü Arbitrum’un tokeni ARB için borsalardan listeleme haberleri gelmeye devam ediyor.

Airdrop haberinden sonra önde gelen kripto para borsaları Hoobi Ve MEXC‘den ARB için listeleme haberi gelmişti.

Şimdi de dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’dan ARB için listeleme müjdesi geldi.

ARB’yi listeleyeceğini duyuran Binance açıklamasında şunları söyledi:

“Binance, Arbitrum’u (ARB) listeleyecek ve geçici olarak 23.03.2023 17:00 UTC’de ARB/BTC ve ARB/USDT spot ticaret çiftleri için alım satımı açacak.

Ethereum bloğu 16890400’e ulaştığında kullanıcılar alım satıma hazırlanmak için ARB yatırmaya başlayabilirler. Yani tahmini olarak 23.03.2023 saat ​​12:30 UTC’de.

ARB için para çekme işlemleri geçici olarak 24.03.2023 17:00 UTC olarak ayarlanmıştır.

ARB Listeleme Ücreti: 0 BNB

Ayrıca Binance, 23-02-2023 17:00 (UTC) tarihinden itibaren 48 saat içinde İzole Margin üzerindeki ARB/USDT yeni marj çifti ile ARB’yi yeni bir ödünç alınabilir varlık olarak ekleyecektir.”

Arbitrum’un arirdrop’u 23 Mart’ta gerçekleşecek.

Arbitrum (ARB) nedir?

Arbitrum, Ethereum uygulamalarını destekleyen, Ethereum için bir Layer 2 ölçeklendirme çözümü projesidir.

Gaz ücretlerinden tasarruf etmek için işlem gruplarını gruplandırmak için iyimser toparlama teknolojisini kullanır. ARB, yerel yönetişim belirtecidir.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!