Binance’in CEO’su Changpeng Zhao Türkiye’ye Gelecek Mi?

Binance’in CEO’su Changpeng Zhao kripto para birimi borsasının yöneticisi olarak adından söz ettiren bir isim ve kripto para sektöründe attığı her yeni adım daha fazla gücüne güç katıyor. Bu ünlü isim Huobi kripto para birimi borsasının Türkiye’ye açılacağı haberlerinin hemen ardından bu iddiaların daha çok gündeme gelmesi ile harekete geçti ve Türkiye’de daha aktif olabileceğinin ve daha fazla çalışma yapabilecek ve destek verebileceklerinin önemli sinyallerini verdi.

Bugünde kendisine Twitter’da Türkiye ile ilgili olan bir tweet gönderildiğinde Binance CEO’su bu konuda her zaman olduğu gibi ”ne istediğine dikkat et” ifadesini kullandı. Bu ifadeyi sürekli kullanması ile bilinen ismin bu konuda yakın zamanda Türkiye’ye gelip gelmeyeceği hakkında merak söz konusu olsa da yatırımcılar için böylesine büyük bir hamle durumunda Türkiye’de çok daha fazla sayıda insan kripto para sahibi olabilir. Bu da istenen bir şey.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!