Binance’ın Son Kararı ‘Risk’ Olarak Algılandı: Destekleyeceğiz!

Dünyadaki en büyük kripto para borsası konumuna sahip ve günlük milyarlarca doları aşan işlem hacmine sahip olan Binance yetkilisi, bugün yaptığı açıklamada yakın zamanda gerçekleşecek olduğuna yönelik iddialar bulunan Ethereum hard forkunu 1 numaralı kripto para borsası olarak destekleyecek oldukları açıklamasında bulundu. Ethereum hard forkunun ne zaman yapılacak olduğu ile ilgili tam kesin tarih bulunmuyor olsa da Binance tarafından verilecek olan bu desteğin geçtiğimiz dönemde başlayan düşüşleri daha büyük oranda tetikleyip tetiklemeyecek olduğu endişesini beraberinde yaydı.

Risk olarak büyük riskin ortaya çıkacağını düşünen Binance yatırımcıları, BNB’nin de bu nedenle değer kaybedebilecek olduğunu, yönetimin doğru kararlar vermesini ve karar verirken piyasaya yön vermeyi değil, piyasadaki durumlarını korumayı göz önünde tutmalarını önerdiler.

Binance destekleyecek!

Destek vereceğini açıkladığı Ethereum hard forku gerçekleştiğinde kripto para piyasalarının ani değer kayıpları ve ani değer artışları görmesine yönelik anlık olaylar olabilecek olduğu bekleniyor. Bitcoin Cash hard forkundan kat be kat daha fazla etkisi olması beklenen Ethereum hard forkunun, milyonlarca yatırımcıyı da yakından ilgilendirmesi endişeleri haklı kılıyor.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!