Binance’ten 6 Altcoine İlişkin Yeni Duyuru Geldi!

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance güne bir dizi altcoin duyurusuyla başladı.

İşte altcoinlere ilişkin son duyurular:

Kadena (KDA)

Binance kredi bölümü KDA‘yı teminat varlıkları arasına ekledi. Binance’in kripto kredileri hakkında daha fazla bilgi almak için buraya tıklayın.

BarnBridge (BOND)

Binance BOND’u Cross Margin işlemlerine yeni bir ödünç alınabilir varlık olarak ekledi.

Yeni Cross Margin çiftleri: BOND/BUSD, BOND/USDT

XRP – SHIB – AVAX

Binance bugünden itibaren geçerli olmak üzere Binance Card tarafından desteklenen kripto para birimleri listesine XRP, SHIB ve AVAX’ı ekledi.

Binance Card şuan da yalnızca Avrupa Ekonomik Alanı içerisinde yaşayanlar ve bu ülkelerde yaşayan Ukraynalı mülteciler tarafından kullanılabilir.

Binance Card son eklemeyle birlikte 14 kripto para birimini destekliyor. Bunlar; ADA, AVAX, BNB, BTC, BUSD, DOT, ETH, LAZIO, PORTO, SANTOS, SHIB, SXP, USDT ve XRP. 

IOTX

Binance Liquid Swap IOTX için destek ekliyor ve likidite havuzu açıyor. IOTX/USDT likidite havuzuna likidite ekleyenlere bazı ödüller de verileceği belirtildi. Detaylara buradan ulaşabilirsiniz.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!