Binance’ten Bu Altcoinlerin Sahiplerine Duyuru: Airdrop’lar Hesaplara Tanımlandı!

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, TRON (TRX), BitTorrent OLD (BTTOLD), BitTorrent (BTTC), JUST (JST) ve WINkLink (WIN) sahiplerine APENFT (NFT) tokenleri için 16. tur airdrop dağıtımını tamamladı.

Airdrop için anlık görüntü, 10 Eylül 2022 tarihinde TSİ 15:00’te 44.077.377 TRON blok seviyesinde alındı.

Binance’in APENFT Airdrop’u ile İlgili Detaylar Ne?

NFT airdrop’unu almaya hak kazanmak için, kullanıcıların anlık görüntü sırasında en az 100 TRX, 2.000 BTTOLD, 2.000.000 BTTC, 100 JST veya 15.000 WIN minimum bakiyeye (bekleyen işlem emirleri dahil) sahip olması gerekiyor. Kullanıcılar, airdrop edilen tokenlarının teslim alınıp alınmadığını Binance’teki İşlem Geçmişi altında yer alan Dağıtım sayfasından kontrol edebilir.

Kullanıcıların NFT token bakiyelerini “Fiat ve Spot” Cüzdanında görüntüleyebilmeleri için “Küçük Bakiyeleri Gizle” seçeneğini seçmediklerinden emin olmaları gerektiğini unutmamak önemlidir.

2017 yılında kurulan borsa, kullanıcı dostu ara yüzü ve güçlü güvenlik önlemleri sayesinde hızla popülerlik kazandı. Borsa hizmetlerine ek olarak Binance, merkeziyetsiz borsa, eşler arası alım satım platformu ve yeni kullanıcılar için bir dizi eğitim kaynağı da dahil olmak üzere çeşitli başka ürün ve hizmetler de sunuyor.

Kripto para dünyasında airdrop, belirli bir grup insanın cüzdanlarına belirli sayıda ücretsiz token dağıtılmasıdır.

Airdroplar genellikle yeni bir kripto para biriminin ya da tokenın görünürlüğünü ve benimsenmesini artırmak için bir pazarlama stratejisi olarak kullanılır. Blockchain projelerinin erken destekçilere token dağıtması ya da kullanıcıları projeye katkılarından dolayı ödüllendirmesi için de kullanılabilir.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!