Binance’ten Önemli Kripto Para Ataması: Kritik Pozisyona Kurucu Yönetici Getirildi!

Kripto para borsası Binance, Web3 ve blok zinciri yatırımlarına odaklanan yeni bir fon için 500 milyon dolar toplamasından iki ay sonra, girişim sermayesi kolu Binance Labs’ı denetlemek üzere şirketin kurucu ortağı Yi He’yi atadı.

Kripto Para Borsası Binance, Kurucularından Yi He’yi Kritik Göreve Atadı

Yapılan basın açıklamasına göre, erken aşama yatırımlara odaklanan Binance Labs, 200’den fazla portföy projesinde toplam 7.5 milyar dolarlık varlığı yönetiyor. Portföy şirketleri arasında Ethereum yan zinciri Polygon, kripto borsası FTX ve güvenlik firması CertiK yer alıyor.

Şirkete 2017’deki kuruluşundan hemen önce katılan Yi, Binance Labs’in küresel stratejisini ve günlük operasyonlarını denetleyecek ve özellikle altyapı projelerini desteklemeye ve kripto ve blockchain projelerinde faydayı artırmaya odaklanacak.

Yi He, kurumsal işletmeler, pazarlama, Binance P2P ve Earn dahil olmak üzere ana şirketteki çalışmalarına devam edecek.

Çarşamba günü CNN’e konuşan Binance CEO’su Changpeng Zhao, Yi’nin “çok agresif” olduğunu ve Binance’in yakın vadede “oldukça fazla yatırım” yapacağını söyledi. Ayrıca Binance’in bir bütün olarak işe alımlara devam etmeyi planladığını ve yıl sonuna kadar personel sayısını mevcut 6.000’den 8.000’e çıkarmayı hedeflediğini söyledi.

Kripto para piyasasında yaşanan düşüşlerin ardından birçok kripto şirketi çeşitli işten çıkarmalar yapacağını söylerken dünyanın en büyük kripto borsası olan Binance ise, “daha önce attığı adımlar sayesinde bu zorlu dönemde büyümeye devam edebileceğini” açıklamıştı.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!