Bir Dünya Devi Daha Bitcoin Piyasasına Göz Dikti: Dünyaca Ünlü Banka Hakkında Çarpıcı İddia!

Son zamanlarda kurumsal yatırımcılar ile Bitcoin’in aynı cümlede sık sık kullanıldığını görüyoruz. Paypal’ın kripto para hizmetlerine yer vermesi, MicroStrategy’ın yüz milyonlarca dolarlık BTC yatırımı yapması ve daha birçoğu, kripto para piyasasını haftalardan beri olumlu bir şekilde yükseltiyor.

Kurumsal yatırımcıların desteğini alan ve kısa süre içerisinde tarihi rekoruna tırmanan Bitcoin’in ismi, şimdi ise İngiltere’nin en büyük bankalarından olup 720 milyar dolarlık bir serveti olan Standard Chartered ile aynı cümlelerde geçiyor. İddiaya göre dünya devi banka, kurumsal yatırımcıları hedef alan bir kripto para platformu üzerinde çalışıyor.

CoinDesk kaynağından edinilen bilgiye göre; 2021 yılı içerisinde banka tarafından kurumsal yatırımcıları hedef alan ve alım satım yapabilmelerine olanak sağlayan bir platform kurulacak.

Yeni Bir Coin De Geliyor

Borsanın önümüzdeki ay, büyük kripto para borsaları ve alım satım lisansına sahip dünya devi şirketler ile işbirliği sonucunda projeyi başlatacağını iddia eden gizli kaynak, borsanın dolar ile 1’e 1 oranında işlem gören bir stablecoin üzerinde de çalıştığını duyurdu. Çıkarılan bu kripto paranın USDT benzeri bir kripto para olacağı ifade edilirken, bu coinin tüm büyük borsalar tarafından kullanılacağı belirtiliyor.

Geçtiğimiz aylarda banka CEO’sunun kripto paralar ile ilgilendiklerini ve bir platform geliştirebileceklerini söylemesi, iddia edilen bu bilgilerin doğru olduğunu kanıtlar nitelikte.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!