Bir Ticaret Platformu İncelemesi: Binomo

Sorumluluk Reddi: Bu içerik sponsorlu bir makaledir. Bitcoinsistemi.com yukarıdaki bilgilerden veya yazıda bahsi geçen herhangi bir ürün veya hizmetten doğabilecek zarar veya olumsuzluklardan sorumlu değildir. Bitcoinsistemi.com okuyuculara yazıda adı geçen firma hakkında bireysel araştırma yapmalarını tavsiye eder ve tüm sorumluluğun kişiye ait olduğunu hatırlatır.

Ticaret platformları arasında adını sıkça duyduğumuz Binomo’nun birçok farklı yönünü detaylarıyla incelemek istedik. Dolphin Corp bünyesinde Faaliyet gösteren Binomo, profesyonel bir hizmet sunarak ve Binomo müşteri hizmetleriyle müşterilerine verdiği değerle dikkatimizi çekti. Gelin hep birlikte Binomo ticaret platformunu inceleyelim.

Binomo Türkiye – Bu Nedir?

Birçok insanın merak ettiği soru; Binomo nedir? Binomo nedir nasıl para kazanılır? Bu sorularınızı detaylı bir şekilde cevaplayacağız. Öncelikle belirtmemiz gerekir ki Binomo’dan para kazanmak, daha doğrusu Binomo’dan bir servet elde etmek gibi bir durum söz konusu değildir. Binomo’dan ek gelir elde edebilir ve finansal olarak kendinizi olumlu olarak destekleyebilirsiniz ancak servet yaratmanız mümkün olmayacaktır.

Binomo, günlük 800 binin üzerinde yatırımcının işlem yaptığı, 133 ülkede faaliyet gösteren ve haftasonları da işlem yapabileceğiniz profesyonel bir ticaret platformudur.

Yorumlar

Birçok kullanıcı çeşitli platformlarda Binomo yorumları yaparak kendi deneyimlerini paylaşmaktadır. Bu bölümde sizlere Binomo hakkında yapılmış olan yorumları göstermek istiyoruz.

Taabeer Ahmad isimli kullanıcı 7/24 müşteri desteğinin mükemmel olduğunu söylüyor. Ticarette uygun rehberliğin yapıldığını ve ticaret için olmazsa olmaz bir uygulama olduğunu söylüyor.

Anika Rina isimli kullanıcı diğer kullanıcıları uyarıyor: “Eğer ticaret yapamıyorsanız çok fazla risk almayın diye”. Ticaretinizde yardımcı olması için profesyonel destek de alabileceğinizi belirtiyor.

Bizim de düşüncemiz gerekli bilgi ve becerileriniz doğrultusunda ticaret yapmanızdır. Binomo ciddi bir platformdur ve yeterli bilginiz yoksa gereksiz riskler almamalısınız.

Milind Pant isimli kullanıcı “Binomo’nun en iyi müşteri destek hizmetleriyle en iyi ticaret platformu olduğunu ve herkese tavsiye ettiğini söylüyor”.

Binomo.com nasıl kullanılır?

Binomo nasıl oynanır değil, Binomo nasıl kullanılır diye sormamız gerekiyor çünkü Binomo bir oyun değil, bir ticaret platformudur. Binomo oynanır kavramına son derece karşı olduğumuzu, bu kavramın kullanılması durumunda ticaret platformunun ciddiyetinin zarar gördüğünü düşünüyoruz. Ticaret platformunu kullanmak için Binomo web sitesine adresine girmeniz gerekiyor. Sonrasında kayıt olup, giriş yapıp, ticaret yapmaya başlayabilirsiniz.

Kayıt olma ve oturum açma

Binomo sitesine girdikten sonra “oturum aç” bölümüne tıklayınız. Bu bölümde karşınıza “oturum açın” ve “üye olun” olarak 2 farklı sekme gelecek. Üye olmak için gerekli bilgileri doldurun ve üyelik kayıt işlemlerini tamamlayın. Kayıt olduktan sonra tekrar aynı yere gelerek Binomo hesap bilgilerinizi giriniz. Bilgieri girdikten sonra “Oturum aç” butonuna tıklayarak Binomo girişinizi başarılı bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Eğitim

Binomo’yu sadece bir ticaret platformu olarak değil, bir eğitim platformu olarak da görebiliriz. Birbirinden değerli ve farklı birçok eğitimi Binomo sitesinde bulabilir ve tecrübenizi arttırabilirsiniz. Başlangıç, orta ve ileri seviye olmak üzere 3 farklı seviyede sunulan eğitimler ile herkesin kendini geliştirebileceğin düşünüyoruz.

Turnuvalar

Binomo’nun bir diğer önemli özelliği ise turnuvalarıdır. Turnuvalar ücretli ve ücretsiz olmak üzere ikiye ayrılmaktadır. Ücretsiz turnuvalara herkes katılabilirken, ücretli turnuvalarda gireceğiniz turnuvanın ücretini karşılıyor olabilmeniz gerekmektedir. Aksi takdirde turnuvaya giriş yapamazsınız. Turnuvalarda gösterdiğiniz başarılara göre birbirinden değerli ödüller, hediyeler elde edebilirsiniz.

Hesap Türleri

Binomo’da birbirinden farklı hesap türleri ve bu hesapların sağlayacağı çeşitli fırsatlar mevcuttur. Binomo’da Demo, Standart, Gold ve VIP hesap türleri mevcuttur. Binomo demo hesap tamamen sanal bir hesap olup, gerçek bir hesap değildir. Demo hesabı kullanarak, sanal bakiye ile ticaret yaparak Binomo’nun arayüzüne alışabilir, bu hesaptan işlemler yaparak stratejiler belirleyebilir ve bu stratejileri gerçek hesabınızda uygulayabiirsiniz. Binomo bu özelliği ile kendini birçok farklı ticaret platformlarından ayırdığını düşünüyoruz. Şimdi gelin, diğer hesap türlerini detaylı bir şekilde inceleyelim.

Standart hesap:

  • 40 ve üzeri varlıklara sahip olabilirsiniz;
  • Para çekme talebinizden sonra 3 iş günü içerisinde sistemden geri dönüş alabilirsiniz ancak tercih edilen para çekme yönteme göre bu süre uzayabilir;
  • Yüzde 100’e varan para yatırma bonusu;
  • Doğru tahminde bulunursanız yüzde 85’e varan karlılık yüzdesi elde edebilirsiniz.

Gold hesap:

  • 50 ve üzeri varlıklara sahip olabilirsiniz;
  • Para çekme talebinizden sonra 24 saat içerisinde sistemden geri dönüş alabilirsiniz ancak tercih edilen para çekme yönteme göre bu süre uzayabilir;
  • Yüzde 150’ye varan para yatırma bonusu;
  • Doğru tahminde bulunmanız halinde yüzde 90’a varan karlılık yüzdesi elde edebilirsiniz;
  • Olumsuz işlem yaparsanız, her Pazartesi yatırımınızın yüzde 5’lik bir kısmını iade alabilirsiniz;
  • Yöneticinize talep ederseniz sigortalı yatırımlar yapabilirsiniz;
  • Happy hour imkanı;
  • Kişisel yöneticiye sahip olabilirsiniz ve bu yönetici sizin için bireysel program hazırlayabilir.

VIP hesap:

  • 60 ve üzeri varlıklara sahip olabilirsiniz;
  • Para çekme talebinizden sonra 4 saat içerisinde sistemden geri dönüş alabilirsiniz ancak tercih edilen para çekme yönteme göre bu süre uzayabilir
  • Yüzde 200’e varan para yatırma bonusu;
  • Doğru tahminde bulunmanız halinde yüzde 90’a varan karlılık yüzdesi elde edebilirsiniz;
  • Olumsuz işlem yaparsanız eğer, her Pazartesi yatırımınızın yüzde 10’luk bir kısmını iade alabilirsiniz;
  • Yöneticinize talep ederseniz sigortalı yatırımlar yapabilirsiniz;
  • Happy hour imkanı;
  • Kişisel yöneticiye sahip olabilirsiniz ve bu yönetici sizin için bireysel program hazırlayabilir;
  • VIP turnuvalar;
  • VIP yatırımcıların risksiz işlem veya bonus alabilir (Binomo bonus kodu ve Binomo no deposit bonustan bağımsız bonus);
  • Yatırım miktarlarına bağlı olarak hediyeler elde edebilirsiniz, detayları kişisel yöneticiniz ile konuşabilirsiniz.

Para çekme ve para yatırma

Bu bölümde sizlere Binomo para çekme nasıl yapılır sorusunun cevabını olabildiğince net bir şekilde vermeye çalışacağız. Binomo para çekimi işlemlerinizi gerçekleştirmek için hesabınıza giriş yaptıktan sonra menüden “Kasiyer” bölümüne gitmeniz gerekiyor. Bu bölümde çekmek istediğiniz tutarı girerek talepte bulunabiliyorsunuz. Binomo withdrawal için değinmemiz gereken bir nokta ise para çekme yöntemidir. Para yatırırken kullandığınız yöntem ile para çekme işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Bir diğer nokta da Binomo para çekme limitleri mevcuttur. Bu konuyu bir sonraki başlıkta detaylı olarak sizlere aktaracağız.

Binomo para yatırma işlemini aynı Binomo para çekme işlemi gibi “Kasiyer” menüsünden gerçekleştiriyorsunuz. Yatırmak istediğiniz tutarı Kasiyer menüsünden girerek yatırma işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Para yatırma veya çekme işlemlerini yaparken herhangi bir sorunla karşılaşırsanız 7/24 canlı teknik destek ekiplerinden destek alabilirsiniz.

Limitler

Binomo’da günlük, haftalık ve aylık olmak üzere para çekme limitleri bulunmaktadır. Para çekme işlemlerinizi bu limitlere göre gerçekleştirebilirsiniz. Eğer limitleri aşarsanız, para çekme talebi gönderdiğinizde bu talep reddedilecektir.

Eğer limitleri kontrol etmeden para çekme talebi gönderir ve bu talep reddedilirse, doğal olarak Binomo para çekemiyorum ve Binomo para çekme sorunu yaşıyorum diyebilirsiniz. Bu sebeple sizlere önerimiz, para çekme talebi göndermeden limitlerinizi kontrol etmenizdir. Eğer limitiniz dolmamış ve yine de sorun yaşıyorsanız 7/24 canlı teknik destek ekipleri ile iletişime geçebilir veya Binomo email adresi olan support@binomo.com adresine e-posta destek ekibinden yardım isteyebilirsiniz.

Binomo Uygulaması Nasıl İndirilir?

Binomo mobil uygulamasını Android ve IOS işletim sistemine sahip olan cihazlarda kullanabilirsiniz. Binomo mobil apk için indir linkine tıklayarak indirme işlemini gerçekleştirebilirsiniz, uygulamayı Google Play’den indiremiyorsanız (https://binomo.com/tr/promo/android). İOS işletim sistemlerinde kullanmak App Store aracılığıyla mobil uygulamayı indirebilirsiniz. Mobil uygulama sayesinde istediğiniz zaman istediğiniz yerden yatırım yapabilirsiniz.

Bu Bir Aldatmaca mı Yoksa Güvenilir mi?

Binomo 2018 yılında Uluslararası Finans Komisyonu’nun A kategori üyesi olarak, müşterilerine hizmet kalitesini, ilişkilerin şeffaflığını, tarafsız ve bağımsız olan bir uyuşmazlık çözümü kuruluşu tarafından sağlanabilecek olan korumayı sizlere garanti etmektedir. Ayrıca Binomo dolandırıcılığı önlemek adına birçok önlem de almıştır. Bunlardan bir tanesi de doğrulama prosedürüdür. Bu bilgileri göz önüne alacak olursak, Binomo güvenilir mi sorusunun hala sorulmasının şaşkınlığını yaşıyoruz. Net olmak adına, Binomo’nun güvenilir olduğunu ve bir aldatmaca olmadığını söyleyebiliriz.

Binomo Haram mı?

Binomo haram mı yoksa Binomo helal mi sorularına malesef kesin bir cevap veremiyoruz, vermemeliyiz diye de düşünüyoruz. Helal ve haram konuları inanç bakımından çok hassas kavramlardır. Biz de bu sebeple kimseyi olumlu veya olumsuz olarak etkilemek istemediğimizden, Binomo helal veya Binomo haramı demek yerine bu değerlendirmeyi, bu kararı sizlere bırakıyoruz. Ancak şunu da belirtmekte fayda var ki; Binomo bir bahis veya oyun platformu değildir. Bu platformda profesyonel ticaret yapılır. Bu bilgi ışığında daha verimli muhakeme yapabileceğinizi düşünüyoruz.

Sonuç

İncelememiz sonucunda Binomo’nun birçok avantaja sahip olduğunu ve herkesin rahatlıkla kullanabileceği bir ticaret platformu olduğunun kanısına vardık. Online ticaret yapmak isteyen veya hali hazırda online tüccarlık yapan herkesi Binomo’yu denemeye davet ediyoruz. Binomo’nun sunduğu avantajlar ile ticaret bilginizi ve becerilerinizi geliştirebileceğinizi düşünüyoruz. Ancak unutulmaması gerekir ki ticaret çok ciddi bir iştir ve tecrübe çok önemlidir. Tecrübeniz ve bilginiz ne kadar fazla olursa, riskiniz o kadar az olacaktır. Ticaretle uğraşan herkese son bir tavsiyemiz; her zaman kendinizi geliştirin ve bilgilerinizi taze tutun.