Bitcoin 10.000 Dolar – 11.000 Dolar Arasında Git Geller Yaşıyor!

Bitcoin fiyatında son günlerde sürekli bir yükseliş, bir düşüş olması yatırımcıları korkutuyor. Kripto para piyasasında korku son derece artarken, yatırımcıların büyük bölümü kripto para birimi sahibi olmak ve yeni kripto para birimi yatırımı yapmak konusunda kararsızlık içerisinde. Kripto para yatırımcılarının korkusu yatırımlarının büyük oranlara varan değer kaybı ile karşı karşıya ve beklemedikleri değer kayıpları görme sebebi. Bitcoin fiyatı 10 bin dolar ve 11 bin dolar arasında git geller yaşadığı bugünlerde pazarda ciddi bir takım değişimler beklemekte pek fazla gerçekçi olmayabilir.

Yatırımcıların, kripto para birimi fiyatları konusunda bu dönemde alımları değil, satışları tercih ettiği görülse de bu seviyeden ne zaman kurtulacak ve ne zaman 11.000 dolar seviyesinin üzerinde bir fiyat noktasının görülecek olduğu konusu merak ediliyor.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!