Bitcoin 10.700 Dolara Yükselerek Altcoin Piyasasını Canlandırdı

Bitcoin ve altcoin fiyatlarının bugün yükselmeye başlaması yatırımcıları heyecanlandırırken, bazı kripto para birimi yatırımcıları yeni yatırımlar yapmaya başladı. Bitcoin alan yatırımcıların artmasının etkisi ve Bakkt etkisi nedeniyle yükselen Bitcoin fiyatının altcoin pazarına da etkileri yükseliş oldu. Bitcoin’i arttıran tek sebep Bakkt değil, beraberinde yatırımcıların yükseliş olabileceğini düşünerek yeni yatırım yapması oldu. Kripto para birimlerinin değeri konusunda bazı yatırımcılar yeni yatırımlar için bu zamanın uygun bir zaman olmadığını düşünürken, bazıları da tam tersine bu zamanın en doğru zaman olduğunu düşünüyor.

Altcoin pazarının yükselişe geçmesinin ardından bazı kripto para yatırımcıları yeniden yükseliş olabileceğini ve yükseliş rallisinin tekrar devam edebilecek olduğunu düşünerek piyasada beklediklerini bulabileceklerini düşünüyor. Bitcoin’i yükseltecek olan en büyük ve en iyi hamleler arasında ticaret savaşları, yeni platformların oluşumu, kripto para yatırımcılarının ve balinalarının yatırımları olsa da bu dönemde hepsi aynı anda yaşanması ve gelişmelerin kötü olması nedeniyle Bitcoin fiyatında beklenen yükseliş yaşanmıyor. 10.700 ABD doları fiyatla alıcı bulan Bitcoin yatırımcılara bekleneni vermiyor.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!