Bitcoin 1000 Dolara Düşerse Ne Olur? Paramı Geri Alabilir Miyim?

Bitcoin fiyatları ile ilgili sık sık ne olacak olduğu ve durumun nereye doğru ilerlediği tartışılıyor. Kripto para dünyasında yaşanan ve yaşanabilecek olan kaos durumu da sık sık yatırımcıların aklında kalan ve aklına gelen sorulardan birisi olarak kendisine geniş bir yer bulan sorulardan oluyor. Bugün 7.000 dolar seviyesinde olan Bitcoin’in 1000 dolara düşmesi durumunda ne yaşanacak olduğu konusu ise son günlerin fazlaca konuşulan konularından birisi.

İddialara göre eğer ki Bitcoin 1000 dolar seviyesine düşmesi durumunda yatırımcıların ellerinde hiçbir şekilde yapacak oldukları ve yatırımlarını kurtarabilecek oldukları bir şans olmayacak. Bir anda 1000 dolara düşmesi durumunun beklenmeyen bir senaryo olmasına rağmen bu tür bir durumda şirketler ve büyük yatırımcıların iflasa varacak sonuçlara katlanmak zorunda kalabilecek olduğu belirtilmekte.

İflaslar Çok Olur

1000 dolar seviyesine düşmesi durumunda iflasların peş peşe yaşanacak olduğu, birçok kişinin ise hayatta tüm birikimlerinin gidecek olduğu çok açık. Akıllıca yatırım yapan yatırımcıların ise bu durumdan pek fazla zarar görmeyecek olduğu, bazı yatırımcıların ise ellerinde bulunan Bitcoin varlıklarını bu tür bir senaryo gerçek olması durumunda bir daha hiçbir şekilde güvenmeyecek olmalarından dolayı tamamen çekebilecek oldukları tahmin edilmekte.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!