Bitcoin 11.000 Dolara İlerliyor!

Bitcoin fiyatında yeni dönemde daha büyük yükselişler görmek mümkün. Kripto para pazarı giderek daha fazla değer kazanırken, yatırımcılar bu dönemde 10.500 doların geçilmesine bağlı olarak fiyatın 11.000 doları ne zaman görecek olduğunu merak ediyor. Bitcoin fiyatında bugün mevcut fiyat 10.800 dolar seviyesinde seyrederken, kripto para birimi yatırımcıları bu dönemde beklentilerinin tutacak olduğunu düşünüyorlar.

Kripto para analistlerine göre yakın zamanda beklentiler yatırımcıların 11.000 dolar ve ardından 13.000 dolara kadar yükseliş gösterecek olduğunu düşündürüyor.

Bitcoin ve altcoin yatırımlarındaki değer artışlarının gelecek birkaç gün içerisinde daha fazla artması ve 11.000 doların ardından piyasada yeni değişimlerin görülmesi bekleniyor. Bitcoin fiyatındaki değer artışlarına bağlı piyasa hacmi de milyarlarca dolar değer kazanıyor.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!