Bitcoin 2020’nin İlk Günlerinde 7.500 Doların Altında Seyrediyor

Bitcoin yatırımcılarının 2020 yılı ile ilgili beklenti ve umutları var. Bunlar arasında ilk sırada özellikle de kripto para birimi Bitcoin’in 20 bin dolar olan rekorunu kırması ve daha güçlü bir şekilde yoluna devam etmesi yatıyor. Bitcoin’in yakın zamanda yükselişe geçecek olduğunu iddia eden analistler 2020 yılı için tahminlerine başlarken, 2019’da tutturamadıkları tahminlerini 2020 yılında tutturmayı hedefliyorlar.

Yatırımcılar ise artık daha akıllı ve daha gerçekçi adımlar atacak olduklarını belirtiyor. Birçok ABD’li yatırımcı ‘kripto para analistlerine zaten inanmıyorduk, 2019 bunun bir resmi oldu’ derken, Asyalı yatırımcılar ise analistlerden umutlu.

Bitcoin’in bugünlerde 7.100 dolar seviyelerinde işlem görüyor olması kısa vadede yükseliş beklentisinin önüne geçiyor. 7.500 dolara kadar birçok yatırımcı kısa vadeli yatırım yapmayı istemediğinden söz etse de 2020 yılının ilk aylarında birçok analist zaten yükseliş beklemediklerini aksine Şubat 2020’de dip noktaların görülebileceğine dikkat çekiyordu.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!