Bitcoin düşüşü devam ediyor

Bitcoin fiyatları bugün şaşırtarak 6.500 dolar seviyesine kadar geriledi. Fiyatlarda bir süredir düşüş beklentisi hakim iken sürekli yükselecek olduğu ve tekrar 8.000 dolar seviyesine çıkacak olduğu iddia edilen BTC’nin bugün yaşadığı düşüş ile eski seviyesinin daha da fazla altına düştüğü ve yatırımcılarının tüm kazançlarını neredeyse birkaç saat içerisinde yok ettiği öğrenildi.

Yatırımcılar kripto paralarda yaşanan düşüşler dolayısı ile zor saatler yaşadıklarını ve bazı yatırımcıların kayıplarının milyonlarca dolar olduğunu ifade ederken, bu tür düşüşlerin en fazla büyük yatırımcıları etkilediğini açıkladı.

Bitcoin neden düşüyor?

Bitcoin fiyatının neden dolayı düştüğü konusunda SEC yönetiminin kararları ve diğer bazı etkenler fiyatların bir süredir yaşanan tartışmalardan ve diğer etkenlerden dolayı düştüğü tahmin ediliyor. 6.500 dolar seviyesinin bir psikolojik sınır olduğu ve daha fazla düşmesi durumunda satışlarda da ciddi bir patlama olmasının normal beklentiler dahilinde olduğu ifade ediliyor. BTC fiyatının düşmesi diğer tüm kripto paralarda da düşüşlerde yaşandığı ve bu düşüşlerin oldukça kritik düşüşler olduğu yatırımcıların kendisi tarafından belirtilmekte.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!