Bitcoin 7.200 Dolar Oldu!

Bitcoin yeniden yükselişe geçerek 7.000 dolar seviyesini geçti. 7.200 dolar seviyesine kadar yükselen Bitcoin fiyatı yatırımcılara gün içerisinde Pazar günü demeden alım yapmalarına sebep oldu. Bir süredir devam eden kripto para alım ve satım işlemlerinin hızlanması konusunda yatırımcılar ne yapacak oldukları konusunda kararsız kalmıştı.

Bitcoin fiyatının yükselmesi sonrasında bazı kripto para yatırımcıları satış yapmak, bazıları ise satışlarını sonlandırmak ve kripto para yatırımlarına bir yenisini daha eklemek istediklerini açıkladı.

Bitcoin fiyatındaki bu kadar büyük ve beklenmeyen olası fiyat değişiklikleri her zaman için kripto para yatırımcısı bireyler açısından endişe ve heyecan kaynağı.

Fiyatının yükselmesi ile büyük kripto para yatırımcıları da heyecanlandırdı. Bitcoin piyasa hacmi 122 milyar doların üzerinde seyrederken, kripto para yatırımcıları son dönemde piyasa hacmi ve piyasa fiyatı bakımından oldukça fazla kafa karışıklığı yaşadılar. Kripto para birimlerinin değerinin yakın zamana kadar 7.200 dolara artması büyük bir iddia ve büyük bir imkansızlık olarak iddia ediliyordu. Yatırımcılar bugün ise artık 8.000 dolar seviyesini bekler oldu.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!