Bitcoin Fiyatı 8.400 Dolar Seviyesine Geriledi

Bitcoin fiyatında yeni bir gelişme daha yaşandı. Kripto para birimi yatırımcıları beklemedikleri bir düşüş ile karşılaştı. Yatırımcılar kısa süre içerisinde fiyat düşüşlerinin daha fazla artacak olduğunu düşünürken, bir tarafta ise yükseliş beklentisi oluşmuş ve piyasada büyük oranda yükselişlerin gündeme gelebilecek olduğu iddia edilmişti. 8.500 dolar seviyesinin üzerine yükselen Bitcoin fiyatının bir anda tekrar 8.400 dolar seviyesine gerilemesi de yatırımcılar üzerinde ”yine düşüş olacak mı?” sorusunu doğurdu.

Bitcoin eğer ki kısa vadede 8.500 dolar altında kalmaya devam ederse tekrar 8.100 dolar seviyelerine doğru gerilemesi mümkün.

Bitcoin fiyatındaki yaşanan bu düşüşler eğer ki durur ve 8.600 dolar seviyesine yeniden yükseliş olursa yatırımcılar daha fazla yatırım yapmaya başlayabilir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!