Bitcoin 9.300 Dolar Seviyesinde

Bitcoin, bu  hafta yükselişini tamamladı ve kademe kademe yükseldi. Dünyada en fazla değer gören kripto para olan Bitcoin’de yaşanan bu yükselişin bu haftadan sonra daha fazla yükselmesi beklenirken, bazı yatırımcılara göre kripto paranın çok daha fazla yükselmesi bekleniyor. Yatırımcıların yapılan artış açıklamalarından olumlu etkilendikleri ve yatırımlarını daha üst seviyeye çıkardıkları bilinirken, bazı yatırımcıların ise kripto para varlıklarının ne kadar yükselecek olduğunu izlemeye koyulduğu belirtiliyor.

Bitcoin 9.300 dolar seviyesinde iken bu haftadan itibaren yeni rekorların kırılmasının da an meselesi olabilecek olduğu, Tom Lee ve daha birçok analistin açıklamalarının doğru olup olmadığının 7 gün içerisinde öğrenilebilecek olduğu belirtilmekte.

Yatırımcılar Endişe Ediyor

Yatırımcılar ”ha yükseldi, ha yükselecek” denilen Bitcoin ile ilgili olarak endişe içerisinde olurken, bazı yatırımcılar ise kripto paraların yükselmesini beklemediklerini ve rekor kırılacak olması durumunda bu rekorun en erken bu yılın son aylarında kırılabilecek olduğunu belirtiyor. Bitcoin neler yaşayacak bu süreçten sonra fazlası ile önem taşırken, yatırımcıların ise ellerinde bulunan yatırımları korumaları öneriliyor.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!