Bitcoin 9.400 Dolara Yükseldi!

Bitcoin fiyatında 9.400 dolar seviyesine bir yükseliş var. Kripto para yatırımcılarının bir süredir beklediği 9.400 dolar seviyesi bugün Bitcoin hakkında yapılan yeni pozitif açıklamaların ardından kripto para yatırımcılarının sayısının artışı ve yatırımcıların yatırımlarını daha fazla artırma eğilimi göstermesi sonrasında yükselişe geçti.

Bir süredir fiyatında yükselişler yaşanıp yaşanmayacak olduğu merak edilen Bitcoin, yatırımcılarına bugün bir sürpriz yaparak 9.400 dolara yükseldi. Son 72 saatte kripto para birimlerinden birkaç tanesinde ciddi düşüşler olmasa da %2 değer kaybeden altcoinler olmuş ve bunlar yatırımcıların kar satışlarını tetiklemişti.

Bitcoin fiyatındaki bu artışın arkasından birçok kripto para birimi yatırımcısı, fiyatın 10.000 doları görüp görmeyecek olduğunu merak ederken, bazı kripto para birimi yatırımcıları da bu seviyeden satışlar yapılmasını uygun bulmaya başladı. Altcoin fiyatlarında ciddi olmayan bazı düşüşler yaşanmaya devam ederken, Bitcoin’in 400 dolar değer kazanmış olması kripto para yatırımcılarını tekrar Bitcoin’e çekiyor. Bitcoin’in fiyatında artış olup olmayacak olduğu konusunda analistler büyük bir artış öncesinde büyük bir düşüş olabilecek olduğunun hesaba katılarak hareket edilmesini öneriyor ve uyarıyor.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!