Bitcoin 9.500 Dolardan 9.400 Dolara Düştü!

Bitcoin fiyatında gün içerisinde 9.500 dolara yükseliş sonrasında fiyat yeniden 9.400 dolarlı seviyelere gerilerken, çok sayıda kripto para birimi yatırımcısı ise 9.500 doların korunup korunmayacağı hakkında soru işaretlerine yanıt aramaya başladı. 9.500 doların yeniden görüleceği tahmin edilirken, özellikle 9.400 doların sınırına kadar gerileme yaşanmamış olması piyasada rahatlatıcı bir etki yaratmışa benziyor.

9.500 doları gören Bitcoin fiyatının yeniden 9.475 dolara kadar gerilemesinin ardında olan sebebin bir anlık küçük satışlar olduğu, panik yapılmaması gerektiğinden söz edenlerin sayısında bir anlık artış olduğu ifade ediliyor.

Bitcoin’in 10.500 doları görmesine kısa süre kalmış olabileceğine değinen çok sayıda yatırımcı ise bu dönemin kısa vadede zorlayıcı olabileceğine, özellikle de bu dönemde panik satışların olmaması gerektiğine değiniyorlar.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!