Bitcoin Arzı Son 18 Ayın En Düşük Seviyesinde!

Piyasa verileri, duyarlılık analizi ve blokaj faaliyetleri gibi noktalarda yatırımcılara objektif bilgi sunmayı amaçlayan Santiment platformu, yapmış olduğu son analizle Bitcoin’in kripto borsalarındaki arzının 18 aylık süreçteki en düşük seviyeye indiğini belirledi.

Erime eğilimi gösteren BTC arzının bir süre sonra Bitcoin fiyatındaki toparlanmayı tetikleyeceğini öngören Santiment analistleri, olumlu sinyaller veriyor.

Güne %4’lük bir yükselişle başlayan lider kripto para birimi an itibarı ile 34 bin doların bir tık altında alıcı buluyor.

Öte yandan Moskovski Capital’in Baş Yatırım Sorumlusu Lex Moskovski dün paylaştığı bir tweette Bitcoin vadelilerine olan açık ilgideki sert düşüşün piyasadaki korku havası ve kurumsal yatırımcıların BTC’ye yönelirken temkinli davranmaları ile alakalı olduğunu belirtti.

Moskovski’ye göre yatırımcılar teminat olarak kripto yerine nakit ve stablecoinleri kullanmayı tercih ediyorlar.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!