Bitcoin ATM Sayısı: 3125

Bitcoin ATM’si sayısı dünyada artmaya devam ediyor. Kripto paraların daha popüler hale gelmesi ile birlikte kullanıcı sayısının artması sonucunda bu ihtiyacı gidermek adına tekel bir şirket tarafından Bitcoin ATM‘leri şehirlere ve belirli alanlara kuruluyor. Bu alanlarda Bitcoin ATM’si gören kullanıcılar istedikleri şekilde işlemler yapabiliyor ve kripto paralar ile ilgili satım ve alım işlemlerini çok daha kolay yapabiliyorlar.

Kripto para kullanan kullanıcıların bu tür ATM cihazlarına fazlası ile ihtiyaç duydukları, nakit para alabilmek adına bu cihazların çok fazla önem taşıdığı kesin. ABD’de ve Asya bölgesinde bu tür ATM cihazlarına sık sık yer verilirken, Türkiye’de ise şu aşamada bu tür cihazlara bugün itibari ile yer verilmiyor.

Bitcoin ATM’si Kurabiliriz

Türkiye’ye de gelecek aylarda veya yıllarda bu tür cihazların kurulması devlet tarafından veya bazı kurulacak olan şirketler tarafından kurulması çok zor değil. İstenmesi durumunda her şehirde veya 3 büyükşehirde bu tür ATM cihazlarının kurulması sağlanarak vatandaşlarımızın kripto paralara daha fazla ilgi duymasını, daha güvenilir para birimine sahip olmalarını sağlayabiliriz.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!