Bitcoin Borsası Binance Bu Altcoin Paritelerini Delist Ediyor!

Bitcoin (BTC)ve kripto paralar için kötü ve zorlu bir yıl olan 2022’nin bitmesine sayılı günler kalmışken, dünyanın en büyük kripto para borsası Binance delist işlemlerine devam ediyor.

Binance bugün yaptığı açıklamada 30.12.2022 saat 03:00 UTC’den itibaren bazı altcoin işlem paritelerinin kaldırılacağını ve durdurulacağını duyurdu.

Bu işlem çiftleri şu şekildedir: ATA/BNB, GLM/ETH, KSM/ETH, LOOM/ETH, REI/ETH, STMX/ETH, STRAX/ETH, TROY/BNB

“Binance, 30.12.2022 saat 03:00 (UTC) itibarıyla aşağıdaki alım satım çiftlerinde işlemleri kaldıracak ve durduracaktır:

Spot Çiftleri : ATA/BNB, GLM/ETH, KSM/ETH, LOOM/ETH, REI/ETH, STMX/ETH, STRAX/ETH, TROY/BNB

Kullanıcılar, yukarıdaki varlıkları Binance’te bulunan diğer ticaret çiftlerinde alıp satmaya devam edebilir.

Binance, söz konusu spot alım satım çiftleri için strateji alım satım hizmetlerini uygun olduğunda 30.12.2022 saat 03:00 UTC itibarıyla sonlandıracaktır.
Kullanıcılara, herhangi bir potansiyel kaybı önlemek için, strateji ticaret hizmetlerinin sona ermesinden önce ticaret stratejilerini güncellemeleri ve/veya iptal etmeleri şiddetle tavsiye edilir. “

Son haftalarda hakkında ortaya atılan FUD haberleriyle gündemde olan Binance’in son aylarda çok sayıda spot işlem çiftini listesinden çıkardığı dikkat çekiyor.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!