Bitcoin Borsası Binance Güne Delist Haberiyle Başladı! İşte O Altcoinler!

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance delist haberlerine bir süre ara vermiş olsa da 2023 yılında da bazı altcoinler için delsit kararı almaya devam ediyor.

Binance bugün yaptığı açıklamada bazı altcoin işlem çiftlerin delist edildiğini açıkladı.

Delist Edilen Çapraz Marjin Çiftleri: FLM/USDT, KMD/USDT

Delist Edilen İzole Teminat Çiftleri:COCOS/USDT, CREAM/USDT, SCRT/BTC, SCRT/BUSD, SCRT/USDT

“Binance Margin , 30.01.2023 saat 06:00 UT) itibarıyla FLM ve KMD’yi Cross Margin’den ve ayrıca COCOS, CREAM ve SCRT’yi İzole Margin’den ödünç alınabilir varlıklar listesinden çıkaracak .

30.01.2023 saat 06:00 UTC’de Binance, kullanıcıların pozisyonlarını kapatacak, otomatik bir ödeme gerçekleştirecek.

FLM/USDT ve KMD/USDT çapraz marjin çiftlerinin yanı sıra COCOS/USDT, CREAM/USDT, SCRT/BTC, SCRT/BUSD ve SCRT/USDT izole marj çiftlerinde bekleyen tüm siparişleri iptal edecek.

Daha sonra bu çiftleri Çapraz Marj ve İzole Marj listesinden çıkaracağız.

Lütfen kullanıcıların listeden çıkarma işlemi sırasında pozisyonlarını güncelleyemeyeceklerini ve herhangi bir potansiyel kaybı önlemek için marj ticaretinin sona ermesinden önce pozisyonlarını kapatmalarının şiddetle tavsiye edildiğini unutmayın.

Portföy Marjı kullanıcılarının yukarıda bahsedilen belirteçleri Marj Cüzdanlarından Spot Cüzdanlarına aktarmaları ve gerekirse 30.01.2023 06:00 UTC tarihinden önce marj bakiyelerini doldurmaları tavsiye edilir.”

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!