Bitcoin Borsası Binance, Yeni Altcoin Launchpool Projesini Tanıttı!

Binance, Binance Launchpool’daki 35. Projesinin Pendle (PENDLE) olduğunu duyurdu.

Binance Pendle’ı bugün listelemişti.

Kripto Para Borsası Binance Launchpool’daki Son Projesini Duyurdu

Pendle (PENDLE), getiri getiren bir varlığı anapara ve getiri bileşenlerine ayıran ve kullanıcıların sabit veya esnek getiri elde etmesine olanak tanıyan bir protokoldür..

Web sayfasının Launchpool başlamadan önce 4 saat içinde kullanıma hazır olacağı tahmin ediliyor.

Kullanıcılar, 4 Temmuz saat 03:00’dan başlayarak 25 gün boyunca PENDLE tokenlarını toplamak için BNB ve TUSD’lerini ayrı havuzlarda stake edebilecekler.

Sorunsuz ve başarılı bir katılım deneyimi sağlamak için Launchpool’a katılmadan önce web sayfasını gözden geçirmek çok önemlidir.

Bu yenilikçi protokol, kullanıcılara yatırım stratejileri üzerinde daha fazla kontrol ve getiri tercihlerini bireysel ihtiyaçlarına göre özelleştirme olanağı sağlar.

Binance Launchpool, Pendle gibi heyecan verici projeleri topluluğa sunmaya devam ederek kullanıcılara token farming yapma ve ödüller kazanma fırsatı sunuyor.

Launchpool platformu, kullanıcıların yeni projelere katılması ve büyümelerine katkıda bulunması için popüler bir yol haline geldi.

Pendle Launchpool’a katılmakla ilgilenen tüm kullanıcıları, kullanıma sunulduğunda Launchpool web sayfasındaki ayrıntıları ve gereksinimleri incelemeye teşvik ediyoruz.

Şartlar ve koşulların yanı sıra token farming ve DeFi faaliyetleriyle ilişkili riskleri anlamak önemlidir.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!