Bitcoin Borsası Binance’den 4,5 Milyon Dolarlık Yeni Yatırım!

FTX’in iflası sonrası kripto para endüstrisini kurtarma fonu başlatan dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, kripto sektöründeki yatırımlarına devam ediyor.

Bu bağlamda Binance risk sermayesi kolu olan Binance Labs, BNB Zinciri ekosisteminde güvene dayalı DeFi gelişimini hızlandırmak için Ambit Finance’e stratejik bir yatırım yaptıklarını duyurdu.

“Binance Labs, BUSD ve diğer seçkin kripto para birimlerinin faydasını artırmak için yeni yapılandırılmış finansal ürünler kullanan bir DApp olan Ambit Finance’e 4,5 milyon dolara kadar taahhütte bulunmak için stratejik bir yatırım yaptı.

Yeni bir DeFi uygulamaları türünü temsil eden Ambit, BUSD ve BNB Zinciri ekosistemindeki diğer varlıkların faydasını artıracak. Proje, eski Anchor Protocol liderliğini de içeren, farklı geçmişlere sahip deneyimli bir ekip tarafından desteklenmektedir.”

Binance Labs ayrıca, Ambit Finance‘nin tüm piyasa koşullarında sürdürülebilir getiri sağlamak üzere tasarlanmış, getiri sağlayan BUSD tabanlı bir stablecoin oluşturarak BNB Zinciri kullanıcıları için yeni kullanım durumları sağlayacağını da belirtti.

Binance’in Kurucu Ortağı ve Binance Labs Başkanı Yi He açıklamada şunları söyledi:

“Binance Labs her zaman gelecek vaat eden DeFi projelerini beslemeye ve bunlara yatırım yapmaya çalışıyor.

Bu stratejik yatırımın, BNB Zinciri topluluğuna gelişmiş bir borç verme protokolünü tanıtmak için bir fırsat olduğunu düşünüyoruz.

Ambit Finance’in DeFi’yi kitlesel olarak benimsemesini sağlayabileceğini ve BNB Zincirindeki kullanıcıların gelişmiş borç verme ve risk kontrolüne yönelik çok sayıda uyarlanmış yaklaşımın keyfini çıkarabileceğini umuyoruz.”

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!