Bitcoin Borsası BinanceTR Bakıma Giriyor!

Binance Global’i kullanan Türk yatırımcıların büyük bir kısmı, fonlarını buraya Binance TR aracılığıyla gönderiyor. İki borsa arasındaki kolay transfer sistemi yatırımcıların fonlarını kolay bir şekilde aktarmasına yardımcı oluyor.

Dolayısıyla Binance’e olan ilgi büyüdükçe Binance TR’ye olan ilgi de aynı oranda artıyor.

Binance, BinanceTR kullanıcılarına yönelik bir bakım duyurusu yayınladı. 29.09.2021 tarihinde saat 09.45 ile 12.15 arasında gerçekleştirilecek sistem güncellemesinde Binance TR üzerindeki hiçbir fonksiyonun kullanılamayacağı belirtildi.

Duyuru şu şekilde:

“Değerli Binance TR Kullanıcılarımız,

Sizlere daha iyi bir hizmet sunabilmek adına 29 Eylül 2021 Çarşamba günü sunucularımızda güncelleme çalışması yapılacaktır. Türkiye saati ile sabah 09.45 – 12.15 arasında gerçekleşecek olan güncelleme çalışması esnasında Binance TR üzerinde hiçbir kullanıcı fonksiyonuna erişilemeyecektir.

Yapılan güncelleme çalışması ile sizlere daha iyi bir kullanıcı deneyimi sunmayı hedefliyor, sabrınız için teşekkür ediyoruz.

Binance TR Ekibi”

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!

Yorumları Göster (1)