Bitcoin Borsası Gemini’den Açıklama: ‘Dev Sermaye Şirketi Bize Olan Borcunu Ödeyemedi!’

Gemini, DCG’nin borç ödemeleriyle ilgili bilgilendirme yaptı. Yapılan açıklamada DCG geçen hafta vadesi gelen yaklaşık 630 milyon doları ödemedi. DCG’nin temerrüde düşmesini önlemek için DCG’ye bir tolerans sağlayıp sağlamamayı değerlendiriyoruz, denildi.

Digital Currency Group, Vadesi Geçen Borcunu Ödemedi

İlk olarak, Genesis Global Capital, LLC’nin (Genesis) ana şirketi olan Digital Currency Group Inc. (DCG) geçen hafta vadesi gelen yaklaşık 630 milyon doları ödemedi.

Genesis, Teminatsız Alacaklılar Komitesi (UCC), Ad Hoc Alacaklılar Grubu (AHG) ve Gemini, DCG temerrüdünü önlemek için DCG’ye bir tolerans sağlayıp sağlamamayı değerlendiriyor.

Değerlendirme kısmen, tarafların DCG’nin uzlaşmaya dayalı bir anlaşma için iyi niyetli müzakerelerde bulunacağına inanıp inanmadıklarına dayanacak.

İkinci olarak, bir anlaşmaya varılamaması halinde, Gemini, Genesis ile birlikte DCG’nin rızası olmadan ilerletilebilecek değiştirilmiş bir yeniden yapılanma planı için şartlar önermek üzere çalışmaktadır.

Bu amaçla, Genesis Cuma günü İflas Mahkemesine bir dilekçe sunarak böyle bir plan önermek için imtiyaz süresinin uzatılmasını talep etti. Bu, Gemini’nin açıkça desteklemese de katkısının olacağı bir plan olacaktı.

Üçüncü olarak Gemini, Pazartesi günü dosyalanması gereken Gemini Ana Tazminat Talebini hazırlamaktadır. Gemini Ana Talepleri, Genesis’in 19 Ocak 2023 itibariyle aktif kredisi olan 232.000 Earn kullanıcısına iade etmeyi reddettiği 1.1 milyar doların üzerinde dijital varlığın iadesini istiyor.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!