Bitcoin Borsası HashKey Exchange, Bu Altcoini Listelediğini Duyurdu!

Önde gelen bir kripto para alım satım platformu olan HashKey Exchange, alım satım listesine en son eklenen ürünü açıkladı.

Avalanche (AVAX) HashKey Borsasında Piyasaya Çıkacak

Önde gelen bir blok zinciri platformu olan Avalanche (AVAX), dijital varlıkların sürekli genişleyen dünyasında önemli bir hamle yaparak HashKey Exchange’de listelenmeye hazırlanıyor.

AVAX/USD işlem çifti 28 Eylül 2023, saat 17:00 tarihinde listelenecek.

AVAX para yatırma ve çekme işlemleri AVAX C-Chain aracılığıyla gerçekleştirilecektir. Kullanıcıların kayıt olmaları ve AVAX para yatırma işlemlerini yapmaları tavsiye ediliyor.

Listelemeyi desteklemek amacıyla, kullanıcılar bir sonraki duyuruya kadar tüm işlem çiftlerinde sıfır işlem ücretinden yararlanacaktır.

2020 yılında tanıtılan Avalanche, kendisini Ethereum’a karşı güvenilir bir rakip olarak konumlandıran zorlu bir blok zinciri platformu olarak ortaya çıkmaktadır.

Avalanche blok zincirinin yerel tokeni AVAX, akıllı sözleşmeler prensibiyle çalışarak çok çeşitli blok zinciri projelerine olanak sağlamaktadır.

Avalanche, ünlü Cornell Üniversitesi profesörü Emin Gün Sirer tarafından yönetilen bir girişim olan Ava Labs tarafından tasarlandı.

Kendisine Cornell Üniversitesi bilgisayar bilimleri doktorasına sahip Kevin Sekniqi ve Maofan “Ted” Yin eşlik etmektedir.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!