Bitcoin (BTC) 11.000 Doları da Geçti!

Dün başladığı ciddi yükselişlerden sonra istikrarlı artışlarına devam eden BTC, gece saatlerinde 10.000 dolar seviyesini geçerek önündeki en büyük direnç seviyelerinden birini geçti ve tüm dikkatleri üzerine çekti.

Alış talebinin ardı ardası kesilmeyen Bitcoin‘de 11.000 dolar seviyesi de geçilmiş durumda. An itibarı ile Binance borsasında 11.100 dolar seviyelerinde işlem gören BTC’nin 24 saatlik artış oranı yüzde 13’lere ulaştı. 197 milyar dolar piyasa hacmi ile tüm piyasanın yüzde 60’ını eline geçiren BTC, piyasa hakimiyetini her geçen saat biraz daha arttırıyor.

Öte yandan 330 milyar dolar seviyelerini geride bırakan kripto para piyasa hacmi de istikrarlı artışına devam ediyor. Ancak şu an BTC’de olduğu gibi altcoinlerde ciddi artışlar görülmüyor. Piyasadaki bu hacim artışı ve sıcak para girişinin yüzde 90’ı Bitcoin’e oluyor.

Tabi ki bu artışlardan olumlu etkilenen altcoinler arasında 310 dolara ulaşan Etherum başı çekerken genellikle yüzde 4’lere varan artışlar görmek mümkün.

Kripto para fiyatlarını sitemizden anlık olarak takip edebilirsiniz. bitcoinsistemi.com/kripto-para-anlik-fiyat/
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!