Bitcoin (BTC) 47.000 Doların Üzerini Görse de Manukyan Bu Altcoine İşaret Etti!

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), günlerdir devam eden hareketliliğini sonunda 47.000 doların da üzerine çıkarak taçlandırdı. BTC, son 24 saat içerisinde beklenmeyen bir %5 yükseliş elde etti ve bunun sebebi henüz belli değil.

Buna rağmen Bitcoin Sistemi olarak daha önce BTC fiyatının 46.000 dolara kadar çıkabileceğini sizlerle paylaşmıştık.

“Bitcoin Değil, Ethereum!”

Bitcoin’deki yükseliş yüzleri güldürürken önde gelen ekonomist ve analist Şant Manukyan ise Bitcoin yerine Ethereum’a odaklandığını vurguladı ve tahminini tekrarladı.

Manukyan, BTC’nin 45.000 doları aşmasına ve kuvvetlenmesine rağmen tarafının Ethereum (ETH) olduğunu açıkladı. Dünyanın dört bir yanında regülasyonların devam etmesi ve ETH 2.0’ye geçiş gibi önemli gelişmeler, Manukyan’ın ETH’yi tercih etmesini sağladı.

Ethereum, yıllardır beklenen güncellemesini bu yıl tamamen hayata geçirebilir. Ethereum 1.0’den, Proof-of-Stake odaklı Ethereum 2.0’ye geçişin bu yıl tamamlanması bekleniyor. Bu da hem çevre odaklı endişeleri hem de ETH’nin tüm modelini tamamen değiştirecek. Manukyan’ın regülasyon vurgusu yaparak ETH’ye işaret etmesinin sebebi ise Ethereum madenciliğinin tamamen ortadan kalkacak olması olabilir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!