Bitcoin (BTC) 7000 Doların Üzerine Yükseldi!

Bitcoin birkaç gündür satış baskısı ile karşı karşıya kalırken birçok yatırımcı bu süreçte panik ile ellerinde Bitcoinleri sattılar. Gün içerisinde 6450 dolar seviyesine kadar gerileyen Bitcoin’de korkulan olmadı ve bu destek seviyesinin altına düşüş gerçekleşmedi.

6450 dolar seviyesinin dip nokta olduğunu ve kritik bir destek noktası olduğunu ifade eden analistler, fiyatın buradan yaşadığı yükselişi olumlu bir hamle olarak değerlendirdi.

7000 Doların Üzerine Sert Çıkış!

6450 dolar seviyesinden sonra kademeli bir şekilde yükselen BTC, bu seviyeyi gördükten birkaç saat sonra 7000 doların üzerine çıkmayı başardı.

Bitcoin (BTC) Saatlik Grafiği

Yayın saatine göre 7150 dolar seviyelerinde yükselen Bitcoin, bu yükselişi ile yatırımcısını sevindirdi. Bu düşüşten olumsuz bir şekilde etkilenen altcoinler ciddi şekilde değer kaybetti ve birçok yatırımcı ellerindeki altcoinleri BTC’ye çevirdiklerini ifade etti.

Son yükselişlerden sonra 190 milyar dolar seviyesine çıkan kripto para piyasa hacmi içerisinde BTC’nin yüzde 68 seviyesine yükselen hakimiyeti, güvenli limanın Bitcoin olduğunu bir kez daha gözler önüne sermiş oldu.

BTC’nin an itibarı ile önündeki direnç noktaları 7300 ve 7600 dolar seviyeleri olurken destek noktaları ise 6800 ve 6450 dolar olarak ifade ediliyor.

Bitcoin fiyatını sitemizden anlık olarak takip edebilirsiniz: bitcoinsistemi.com/fiyat-takibi/BTC/bitcoin/

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!