Bitcoin (BTC) 9.000 Doları Geçti – Sıradaki Önemli Seviye Ne?

Bitcoin sabah saatlerinde gelen yoğun alım talebiyle birlikte nihayet 9.000 doların üzerine çıkarak yatırımcısını sevindirdi. Böylelikle yeni yılın rekorunu kırmış olan BTC’de şuan en önemli seviye 9200 dolar seviyesi.

Gün içerisinde 9200 dolar seviyesine kadar yükselen Bitcoin, bu seviyeyi kıramadı ve an itibarı ile 9050 dolar seviyelerinde işlem görüyor. Analistler en önemli seviyenin 9200 dolar olduğunu belirtirken bu seviyenin kırılması durumunda ciddi yükselişlerin tetikleneceğini ifade ediyor. Zira 9200 dolar son zamanlarda çokça kez direnç ve destek noktası olarak test edilmiş durumda.

Öte yandan yakın zamanda bu seviye kırılmazsa 8300 dolar seviyesine kadar bir gerileme olabilir. Özelikle haftalık olarak 9000 dolar üzerinde kapanış olması bu aşamada oldukça önemli olarak görülüyor.

Son yükselişten sonra 250 milyar dolar seviyelerine kadar yükselen kripto para piyasa hacmi içerisinde BTC hakimiyeti yüzde 66,3 seviyelerinde.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!