Bitcoin (BTC) Balinası Binlerce Bitcoin’i Farklı Bir Adrese Taşıdı

Neredeyse dört yıldır aktif olmayan eski bir Bitcoin (BTC) cüzdanı aniden yaklaşık 250 milyon dolarlık Bitcoin’i bilinmeyen başka bir Bitcoin adresine taşıdı. Fonları alan adres şu anda neredeyse yarım milyar değerinde BTC’ye sahip.

Hareketsiz Halde Olan Bitcoin (BTC) Balinası Aniden 250 Milyon Dolarlık Hareket Yaptı

Bitcoin‘in tüm zamanların en yüksek seviyesindeyken, eski balinanın cüzdanının değeri 1 milyar dolardan fazlaydı. Piyasadaki koşullar ağırlaştıkça, balinanın portföyü değerinin büyük bir kısmını kaybetti.

Söz konusu işlem sırasında, eskiden 1 milyar dolar değerinde olan cüzdandan geriye yalnızca 250 milyon dolar kalmıştı.

3.5 yıldır hareketsiz olan “1KUr81” adresi bugün 15.000 BTC‘nin (252,5 milyon dolar) tamamını “1LGAVQ” adresine aktardı.

İlk 15.000 Bitcoin, balina tarafından 2019 yılında alındı ve ancak şimdi başka bir cüzdana geri aktarıldı. Ne yazık ki, çeşitli blok zinciri araştırmacıları balina hakkında hiçbir veri göstermiyor, bu nedenle herhangi bir borsa veya OTC ticaret masasına bağlı olup olmadığı belirlenemiyor.

Bununla birlikte, cüzdanın davranışı ya çeşitli cüzdanlarda Bitcoin tutan ve biriktiren büyük bir bireysel yatırımcıya ya da acil likiditeye ihtiyaç duyan blok zinciri tabanlı bir platforma ait olduğunu gösteriyor.

Ancak ikinci durumda, işlem zincirindeki en az bir cüzdanın araştırmacılarda işaretlenmiş belirli bir varlığa bağlı olması gerekirdi.

Fonları alan cüzdan şu anda 430 milyon dolarlık muazzam bir paraya sahip ve bu fonları likidite için kullanacak herhangi bir kripto para borsası ya da kuruluşla da bağlantılı görünmüyor.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!