Bitcoin (BTC) İçin Büyük An Geldi: Konferans, Fiyatı Nasıl Etkileyecek?

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC); sert bir düşüş döneminden sonra yavaş yavaş toparlanma sinyalleri veriyor. Bitcoin’in 38.000 dolar üzerinde tutunması piyasanın yönünün tayini için oldukça önemli ve şu an için bu yönde ilerlemeler olduğu görülmekte. Bitcoin’in beklediği tetikleyici güç ise kısa süre içerisinde başlayacak olan bir konferanstan gelebilir.

Bitcoin 2021 Geldi Çattı

Kripto para piyasasının sosyal medyadaki etkinliklerden ve ana akım medyayı etkisi altına alacak olan gelişmelerden etkilendiği bilinen bir gerçek. Şimdi ise yıllardan beri görülmeyen bir konferans tam olarak bu etkiyi yaratabilir. Bitcoin 2021 konferansı için geri sayım başladı ve bu etkinlik beklenen yükselişi getirebilir.

Ünlü analist Jeff Ross, konu hakkında yaptığı açıklamada aslında BTC/USD grafiğindeki karar gününün de geldiğini vurguladı. Grafiğin sıkıştığını ifade eden Ross, kararın konferansın etkisiyle olumlu olabileceğini ima etmekte. On-chain verilerinin de olumlu olduğunu belirten Ross, 2013 yılındaki ralliyi hatırlattı. 2013 yılı ortalarında gerçekleştirilen Bitcoin Miami konferansı sonrasında piyasa hızlı bir yükseliş yaşamıştı. Bu seferki konferans ise kripto para sektörünün gördüğü en büyük etkinlik olacak ve heyecan kesinlikle dorukta.

Bitcoin 2021 konferansı direkt olarak YouTube üzerinden de canlı yayınlanacak. Kripto para sektörünün en önemli ve ünlü isimlerinin katılacağı konferansta bazı projelerin yenilikler duyurması da beklenebilir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!

Yorumları Göster (14)