Bitcoin (BTC) Kararı, Çok Maliyetli Oldu: Elon Musk’ın Serveti Eriyor!

Kısa süre önce Jeff Bezos’u bile geçerek dünyanın en zengin birinci insanı konumuna gelen Elon Musk, Bitcoin (BTC) hakkında yaptığı açıklamalardan sonra ise büyük bir kayıp yaşadı.

Son zamanlarda lider kripto para birimi Bitcoin’i eleştirip DOGE hakkında olumlu yorumlarda bulunan Musk, kripto para piyasasını manipüle ettiği için tepki çekmişti. Birçok kripto para yatırımcısı Tesla’ya karşı boykot çağrısında bulundu ve bunun etkisi sosyal medya üzerinde derinden hissedildi. Elon Musk’ın serveti de bu etkinin tam aksi yönünde ilerleyerek küçüldükçe küçüldü.

Elon Musk’ın Serveti Küçülüyor

Kısa süre önce dünyanın en zengini olan ancak bunu ufak bir zaman dilimi için koruyan Musk, ikinciliğini de bu yorumlarından sonra kaybetti. Bloomberg tarafından aktarılan verilere göre 3,16 milyar dolarlık kayıp yaşayan Musk, 72 yaşındaki ünlü CEO Bernard Arnault’un arkasına geriledi. Elon Musk’ın CEO’su olduğu Tesla’nın ciddi anlamda değer kaybetmesinden sonra 3,16 milyar dolarlık kayıp yaşayan Elon Musk’ın anlık servetinin ise 161 milyar dolar olduğu düşünülüyor.

Musk’ın kişisel servetinin ocak ayındaki zirveden sonra yaklaşık olarak %24 gerilediği tahmin ediliyor. Neredeyse 200 milyar dolarlık servete ulaşan Musk, şimdilerde ise verdiği kararların bedelini ödüyor olabilir. Bitcoin fiyatı ise Musk’ın açıklamalarından sonra toparlanmaya başladı ve 45.000 dolarda tutunuyor.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!

Yorumları Göster (3)