Bitcoin (BTC) Uçuyor! Kripto Para Piyasa Hacmi Rekor Kırdı!

Bitcoin sınır tanımadan yükselmeye devam ediyor. 33.000 dolar seviyelerine kadar yükselen BTC fiyatı, yatırımcısını heyecanlandırmaya devam ediyor.

En son 2017 yılında 840 milyar dolar olarak görülen genel kripto para piyasası hacmi ise ilk defa bu seviyenin üzerine çıkarak rekor kırdı. Önemli bir eşiğin aşıldığına dikkat çeken uzmanlar yakın zamanda genel kripto para piyasa hacminin 1 trilyon doları geride bırakacağını ifade ediyor.

Ayrıca Bitcoin’in market hacmi de 600 milyar doları geride bırakmış durumda. Piyasadaki BTC hakimiyeti ise son 3 senenin en yüksek seviyesi olan yüzde 73 seviyelerini test ediyor. Bu seviye üzerine kırılım olmasıyla zaten gerileyen altcoinlerin çok daha gerileyebileceği tahmin ediliyor.

Bitcoin Hakimiyeti Grafiği

Zirve fiyattan yatırım yapmanın riskli olduğunu ifade eden uzmanlar, geri çekilmeler oldukça parçalı bir şekilde alım yapmanın çok daha mantıklı olduğunu söylüyor.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!