Bitcoin Düşerken Filecoin (FIL) Yüzde 27 Yükseldi! Yükselişin Nedeni Ne?

Bitcoin’in 25.000$ seviyelerine kadar yükselmesiyle, kripto paralardaki volatilite yükseldi.

Şimdilik 25.000$’ın üzerinde tutunmakta zorlanan BTC 23000$ seviyelerine kadar gerilese de, haberi olan altcoinlerdeki hareketlilik arttı.

Filecoin Ocak ayında yaptığı duyuruda Mart 2023’te akıllı sözleşmeleri başlatacağını ve tam teşekküllü bir L1 olacağını duyurmuştu. Marketin içerisinde olan durum nedeniyle o günlerde fiyatlanmayan bu haber Mart ayının yaklaşması ve Bitcoin’deki yükselişle birlikte fiyatlanmaya başladı.

Filecoin son 24 saatte %27’lik bir yükseliş yaşadı.

Filecoin son yükselişle birlikte 240$’lık ATH seviyesinin %97 altında ve 6,82$ seviyesinden işlem görmeye devam ediyor.

Filecoin dünyanın en büyük merkezi olmayan depolama ağını oluşturmayı hedefleyen merkeziyetsiz bir projedir. Mart ayında yapılacak güncelleme ile birlikte ağ üzerinde akıllı kontratlar hazırlanabilecek ve Filecoin tam teşekkülü bir ağ gibi çalışacak.

Filecoin madenciliği de yapılabilen bir proje. Ağda aktif olarak 3785 aktif madenci var. Filecoin ağında 18767 EİB (eksbibayt) kapasitesinde bilgi depolanmış durumda.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!