Bitcoin Düşmanı CEO: “BTC 10 Kat Artabilir Ama Satın Almayacağım”

Bankacılık sektöründe aktif olarak görev alan yöneticilerin genel olarak Bitcoin’i sevmediğini biliyoruz.

Mevcut bankacılık sistemine bir alternatif sunan Bitcoin’e ilişkin bu yaklaşımı makul karşılamak mümkün.

Bu yöneticiler arasında Bitcoin’e karşı en katı tutum sergileyenlerin başında JP Morgan CEO’su Jamie Dimon yer alıyor.

2017 yılından itibaren Bitcoin’e ilişkin olumsuz açıklamaları ile gündeme gelen CEO, yine Bitcoin hakkında konuştu.

Times Of India ile röportaj yapan CEO Bitcoin eleştirilerine devam etti. Bitcoin’in önümüzdeki 5 yıl içerisinde 10 kat yükselebileceğini kabul eden CEO buna rağmen satın almayacağını söyledi.

“Bitcoin’i gerçekten umursamıyorum. Bence insanlar buna çok fazla zaman harcıyor. Belirli bir düzene gireceğine inanıyorum. Bence onu kısıtlayacaklar. Bu eylemlerin onu ortadan kaldırıp kaldırmayacağı konusunda hiçbir fikrim yok. Bitcoin kişisel olarak umurumda da değil.

Ben Bitcoin’in alıcısı değilim. Ancak bu önümüzdeki 5 yıl içerisinde 10 kat artmayacağı anlamına gelmiyor.”

ABD’nin yatırım bankacılığı konusunda önde gelen bankası JP Morgan, CEO’sunun bu yaklaşımına rağmen müşterilerine kripto paralara yatırım imkanı sunuyor.

Şirket Bitcoin’e ilişkin her ay düzenli olarak rapor yayınlıyor. CEO’nun umurunda olmasa da banka, yatırımcıların Bitcoin’e olan ilgisinden yararlanmak için var gücüyle çalışıyor.

*Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!