Bitcoin Düşmanı Peter Schiff ve Oğlundan BTC Atışması: “Henüz Çok Gençsin”

Uzun süredir Bitcoin’i (BTC) eleştiren ve hatta bu eleştirileri düşmanlık seviyesine kadar tırmanan Peter Schiff, oğlu ile BTC atışmasına girdi.

Tanınmış fon yöneticisi ve ekonomistin oğlu Spencer Schiff 20. yaş gününü kutluyor ve babasının aksine BTC’ye inanan biri olarak tanınıyor.

Geçen yıl Spencer, babasının çok sevdiği altın yerine Bitcoin’e geçtiğini açıklamıştı.

Peter Schiff’in Oğlu Bitcoin’e Olan İlgisinin Nedenini Açıkladı

Peter Schiff oğluna mutlu yıllar dilediği son tweetinde, Spencer’ın BTC’ye olan ilgisinin yalnızca “geçici bir saplantı” olduğunu söyledi.

Schiff, Spencer’ın hala genç olduğunu, bu nedenle Bitcoin ile ilgili “hatalarını” fark etmek ve parasını kademeli olarak geri almak için bolca zamanı olduğunu tweetledi.

Spencer ise yanıt olarak BTC’ye neden tutkun olduğunu açıkladı. Ona göre BTC, “insanlığı daha refah ve teknolojik olarak daha gelişmiş hale getirebilecek” şeylerden biri.

Ayrıca “Bitcoin, yaşam standartlarını önemli ölçüde artırma potansiyeline sahip olan şeydir” şeklinde bir tweet attı.

Schiff, oğlunun Bitcoin takıntısında yalnız olmadığını ve şu anda oğlunun da çoğu genç olan milyonlarca diğer insanla birlikte BTC kayıplarından muzdarip olduğunu sözlerine ekledi.

Peter Schiff’e göre, tüm bu insanlar paralarını BTC’ye yatırmakla aynı hatayı yaptılar.

26 Ağustos Cuma günü BTC, FED Başkanı Jerome Powell’ın sert konuşmasının ardından keskin bir düşüş göstererek 22.000 doların altına gerilemişti.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!

Yorumları Göster (1)

  • Btc abd nin iki dudağına bakıyor yani abd isterse yükselir.
    İsterse 0 ra indirir bu kadar açık ve net