“Bitcoin Fiyatı 13.000 Doları Geçerse Patlayacak!”

Dün 12.470 doları gören fiyatı ile yatırımcılarını mutlu eden Bitcoin, 12.000 dolar direncini kesin olarak 3. denemesinde geçmişti. Ancak yatırımcılar 12.500 doların görülemediği piyasada 14.500 dolar beklentilerinin tutup tutmayacak olduğu konusunda soru işaretlerine sahip olduklarından söz etmiş, yükselişlerin nereye varacağını sorgulamaya başlamışlardı.

Lider kripto para birimi Bitcoin’in yükselişe devam edeceği iddia edilirken, John Bollinger ise bu konuda Bitcoin’in patlama yaşayabileceği seviyenin 13.000 doları geçerse mümkün olabilecek olduğunu iddia etti.

Piyasa hacmi ve piyasa fiyatı bakımından Bitcoin’in bugünlerde olumlu seyrettiği, 13.000 doların geçilmesinin ise zor bir adım olabileceğinden söz edilmeye başlandı. John Bollinger’e göre eğer ki 13.000 dolar geçilirse piyasada büyük fiyat artışları görülebilecek ve beklenmedik artışlar yatırımcıları karşılayacak.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!