Bitcoin Fiyatı 16.000 Doları Aştı – Yatırımcılar O Seviyede Ardı Ardına Satış Yapıyor Ve…

Küresel piyasalarda olumlu gelişmeler yaşanması Bitcoin fiyatında artışa neden oldu. Bitcoin fiyatı bugün uzunca süredir göremediği 16 bin dolar sınırını aştı ve sonunda 16 bin 177 doları gördü. Ancak 16.000 dolar sınırının aşılmasının hemen ardından yatırımcılar arka arkaya hızlı ve yüksek miktarlarda Bitcoin satışı gerçekleştirdiler.

Bitcoin analistleri 16.000 dolar seviyesinin üzerinde birçok yatırımcının durmaksızın satış yapmaya devam edeceğini, 20 bin dolardan daha büyük bir beklenti olsa da yatırımcıların 2017 yılında yaşanan gelişmeler ışığında artık “yükselecek, rekor kıracak, az kaldı” gibi iddialara daha az inandıklarını ve ‘kendilerini sağlama almak’ istediklerini belirttiler.

16.177 dolara yükseldikten sonra 15.650 dolar sınırına kadar düşüş gösteren Bitcoin’in kısa süre içerisinde yeniden 16.000 doları aşmayı deneyip denemeyeceği merak konusu.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!