Bitcoin Fiyatı 6.600 Dolara Kadar Yükseldi

Gün içerisinde 5.700 dolarlı fiyat seviyesine kadar gerileyen Bitcoin fiyatı, bugün yeniden yükseldi. Kısa ve orta vadede düşüş beklenen piyasalarda özellikle FED tarafından alınan sınırsız parasal genişleme kararının bu yükselişte etkisinin olup olmadığı soru işareti olarak kaldı. Yakın zamanda daha büyük yükselişler beklenirken, bazı yatırımcılara göre yükseliş geçici ve kısa süre içerisinde yeniden 5.000 dolarlı fiyatlara geri dönüş olabilir.

Bitcoin fiyatını yükselten sebebin FED’in açıklamalarıyla alakalı olduğu düşünülürken kısa süre içerisinde 500 doların üzerinde yaşanan bu artış bazı yatırımcıların zararını giderdi. Özellikle 6.200 dolar seviyesinden alım yapan ve 7.000 dolar beklentisinde olan yatırımcılar için piyasadan çıkış fırsatı yaratan bu yükselişin bazı yatırımcılar için ise yeni alım fırsatı yaratmaya devam ettiğinden söz ediliyor.

Yayın saatine göre 6300 dolar seviyelerinde işlem gören BTC hakkındaki güncel analizimizi aşağıdaki yazımızdan okuyabilirsiniz:

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!