Bitcoin Fiyatı 6.600 Doları Aştı, Yatırımcılar İnanamıyor!

Kripto para camiasında yaşanan son gelişmeler küresel piyasalarda olumlu karşılandı. Yatırımcılar, kısa ve uzun vadede olabilecek değişimlerin bu dönemde hep olumsuz olmasını ve fiyatın büyük oranda değer kaybetmeye devam edecek olduğunu düşünüyordu.

Bitcoin fiyatındaki gerileme devam ettiği son günlerde yatırımcıların tepkisini çekiyor, her bir taraftan farklı sesler çıkıyordu.

Bugün ise Bitcoin beklenmedik bir şekilde yatırımcılarına son 24 saat içerisinde %10’dan daha fazla kazandıran belki tek yatırım aracı oldu. Bitcoin’in bu kadar yükselmesinin ardında birkaç balina eylemi olabileceği iddia edilirken, bir taraftan ise bu adımların ardında Satoshi Nakamoto’nun adımları olabileceği bile iddia edildi.

Yatırımcılar, bekledikleri ve beklemedikleri gelişmeler karşısında zaman zaman ummadıkları sonuçlar ile karşılaşabiliyor.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!