Beklenen Oldu: Bitcoin Fiyatı 6.900 Dolara Geriledi

Kripto paraların değerinin düşüşü son günlerde yatırımcıları üzmeye devam ediyor. Bazıları sevinirken, bazıları ise üzülüyor. Piyasa hacminin 200 milyar dolar seviyesi altına gerilemesi sonrasında Bitcoin fiyatında da 7.000 doların altına büyük bir düşüş oluşumu gözlemlendi. Piyasa fiyatı 6900 dolara kadar düşen Bitcoin bu yönü ile yatırımcılarına kritik saatler yaşatmaya resmen başlamış oldu. 2 gündür düşüş eğilimi büyük orada hızlanmış ve çok fazla sayıda kripto para sahibi bu düşüşlerden nasibini büyük oranda almışlardı. Bitcoin fiyatındaki düşüşün ardından yatırımcılar ne yapacaklarına kara veremezken, bu son düşüşler birçok kripto para yatırımcısının piyasadan büyük oranda zararlar ile ayrılmalarına sebep oldu.

Bitcoin’de birkaç gündür beklenen binlerce dolarlık düşüşlerin ardında kimlerin olduğu konusu soru işareti olmaya devam ederken, milyar dolarlarca piyasa zararının tekrar çıkarılmasının uzun bir süre alabilecek olduğu öngörülüyor. Ayrıca Çin’deki olumsuz hamlelerden sonra satışları arttırdığı birçok uzman tarafından kesin görülüyor.

Düşüşler devam ederse BTC’deki son durağın 6450 dolar olduğu söyleniyor. Ancak bu seviyenin de altına düşülürse BTC tarafında durum hiç de iyi görünmüyor.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!