Bitcoin Fiyatı Neden 11.000 Dolara Çıkmıyor?

Bitcoin fiyatında yaşanan değişim kısa ve uzun vadede yatırımcıları etkiliyor. Uzun vadeli kripto para yatırımlarında yatırımcılar kısa vadede yaşanan değişimlere pek fazla dikkat etmese de bu dikkatsizlik fiyat ile ilgili değil, fiyatın nereye gideceği ile ilgili oluyor. Uzun vadeli bir kripto para birimi yatırımcısı eğer kısa süre içerisinde fiyat düşüşlerini dikkate alır ise bu durumda kazanç elde etmesi ve yatırımını çok çok uzun süreler boyunca elinde tutması gereken heyecanı kaybedebilir. Bitcoin fiyatı 11.000 dolara yükselmedi ve fiyat 9.300 dolara kadar düşüp hemen bir süre sonra 10.732 dolara yükseldi diye bir uzun vadeli yatırımcı asla bu dönemde kısa vadeli bir plan yaparak satış düşünmez

Ancak kısa ve uzun vadeli Bitcoin fiyatında yaşanacak olan gelişmeler bugünlerde yatırımcıları çok fazla ilgilendiriyor. Bitcoin fiyatının 11.000 dolara çıkıp çıkmayacak olduğu hakkında bu dönemde 200 dolardan daha fazla değer kazanması gerektiğini ancak balinaların ve yatırımcıların büyük piyasa alımları yapmadığı sürece bunun mümkün olamayabilecek olduğunu gösteriyor. Bitcoin 11.000 dolara yükselecek ise bugün veya yarın farketmez, her an yükseliş yaşanabilir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!