Bitcoin Fiyatı Ocak 2018’den Beri İlk Kez 14.000 Doları Aştı: Yatırımcılar Ne Düşünüyor?

Bitcoin fiyatının son dönemde yükseliş ve düşüşler arasında gidip geldiğini görmemek, hissetmemek mümkün değil. Yatırımcılar bir düşen, bir yükselen Bitcoin fiyatının Ekim ayının son gününde 14.000 doları geçmesini beklemiyorlardı ancak her zaman yaptığı gibi bir sürpriz gelişmeyle yatırımcıların karşısına çıkan Bitcoin 14.100 dolar seviyesini aştı.

2 Yıla Yakın Süredir İlk Kez Yüzler Güldü

2020 yılı ortalarında 7.000 dolar altından yatırım yapan yatırımcılar %100 oranında daha fazla kazanç elde ettiler ve bazı yatırımcılar bu nedenle satış yaptılar. Bazı yatırımcılar ise ellerindeki kripto para birimlerinin 20 bin dolar rekorunu aşacak olduğu beklentisiyle Bitcoin’lerini satmama kararında ısrarcılar.

Yatırımcıların büyük bölümü yükseliş sonrasında düşüş yaşanabileceğini, ancak bu düşüşün pek fazla etkili olmayacağını ve 20.000 dolar rekorunun mutlaka yeniden görülecek olduğuna dair işaretler olduğu beklentisiyle hareket halinde.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!